OLCSÓ KÖLTÖZTETÉS SZÁLLÍTÁS AZONNALI TEHERTAXI - VILLÁM EXPRESS

Azonnali Olcsó Költöztetést Bútorszállítást Fuvarozást Tehertaxit rendelhet a hét minden napján hétvégén is. Bútorok Háztartásigépek kiszállítása azonnalra is.

                                Olcsó Azonnali Tehertaxi - Villam Express

VILLÁM EXPRESS AJÁNLATAI

 

         csomagolas_1.jpg       csomagolas_3.jpg 

AZONNALI TEHERTAXI - MINDEN NAP HÍVHATÓ!

Albérleti költözések (bútorokkal vagy bútorok nélkül) gyors lebonyolítása. Költözését vagy albérleti szállításához kérhet csak sofőrös Járművet is vagy ígény szerint profi rakodó személyzettel. Bútorait kérésére becsomagoljuk, védő takaróval látjuk el, kényes bútoroknál vagy bőr úlőgarnitúráknál ezt kérés nélkül is végezzük.  (a csomagolás védelem az ön érdekét szolgálja.) Amennyiben zsákos dobozos költözéséhez rakodó személyzet nélkül csak járművet kér, így az emeletről vagy lakásból az áruk kihordása és behordása az önök feladata, a járművön való biztonságos elhelyezés pedig a mienk. Albérleti költöztetéseket óradíjjas elszámolással végezzük. Az óradíj tartalmazza Budapest területén megtett út díjját is!  Budapest területén az autónk óradíja 3,000.-Ft/óra, (2.óra alapdíjjal)

 

              nyithato_kanape2.jpg               elol_mosogep.jpg

 

Magánszemélyektől, aukciós és internettes portálokon, (Jófogás, Vatera, stb....) vagy üzletekben megvásárolt bútorait (Kika, Ikea, Rs, Möbelix, Ysk, stb...) azonnal kiszállítjuk a lakásába. Rendelhet járművet a vásárlása közben is, és mire ön végez a vásárlással a Jármű a rendelkezésére áll. Budapesten 1-2 db áruknál kérhet fíx díjjas szállítást ami 1 fő segitségét tartalmazza. Kérjük vegye figyelembe hogy a bútorok emeletről le és felszállításához profi rakodók szakértelme szükséges, így rakodó nélküli szállítást abban az estben kérjen ha ön biztosan megtudja ezt oldani. Budapest területén Fix díjjas szállítást 1 fő segítségével kérhet.

 csomagolas_2.jpg

Ha a lakásfelújítással kapcsolatos bevásárlása során a burkoló, takaró, gipszkarton és egyébb építőanyagok szállításhoz, (nem ömlesztett árú, sóder, homok, stb...) van szüksége, hogy a Barkácsáruházakból (Praktiker, OBI, Baumax, stb.) házhoz szállítsuk a vásárolt termékeket, akkor is bátran keressen bennünket hívhat azonnalra is..

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 5
Heti: 45
Havi: 332
Össz.: 141 732

Látogatottság növelés
Oldal: Ajánlatunk
OLCSÓ KÖLTÖZTETÉS SZÁLLÍTÁS AZONNALI TEHERTAXI - VILLÁM EXPRESS - © 2008 - 2023 - olcsoszallitaskoltoztetes.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »